L'ambició d'un aniversari

T'hi esperem!

160 anys mirant el futur

El dia 8 de juny de 2023 va fer 160 anys que es va crear l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya. Els més de 10.000 membres que formem avui part d’aquesta institució volem celebrar aquest aniversari. I ho volem fer mirant al passat... i posant en valor la transformació de la societat de la mà de l’enginyeria i els seus professionals durant tots aquests anys. Es mereixen el nostre reconeixement. Una celebració d’aniversari mirant el futur... i projectant el compromís de la professió en el progrés i benestar de la societat.

Una celebració d’aniversari per créixer, per generar impacte amb el conjunt d’activitats programades per la commemoració i per consolidar aliances.

Tres elements amb els que influir i reforçar la nostra marca en el nostre entorn més proper (l’acadèmia, les empreses, les administracions) i en el conjunt de la societat i el nostre propòsit que no és altre que Liderar l’evolució tecnològica pel progrés del món i les persones.

 

 

Maria Salamero Sansalvadó

Presidenta de l'Associació d'enginyers Industrials de Catalunya

"Volem celebrar aquest aniversari per posar en valor i transmetre a la societat com s’ha transformat el món de la mà de l’enginyeria a través dels seus professionals i empreses"

Narcís Armengol Gelonch

Degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya

"També ho volem celebrar des del present, per donar a conèixer a les generacions futures el compromís de la professió en el progrés i benestar de la societat liderant la tecnologia del futur."

PASSAT

Les primeres promocions d’enginyers sortides de l’escola d’enginyeria a Barcelona -Escuela Industrial Barcelonesa-, fundada el 1851 i pionera a l’Estat van tenir un impacte decisiu en el desenvolupament industrial i tecnològic de Catalunya.

PRESENT

El país que tenim avui és en gran mesura resultat de la iniciativa, coneixement i esforç de milers d’enginyers i enginyeres que des de la ciència i la innovació tecnològica han treballat i treballen per donar solucions als reptes d’avui.

FUTUR

Volem projectar el compromís i la responsabilitat d’una de les professions amb major impacte en el benestar i progrés de la societat. I ho volem fer connectats amb tot l’ecosistema que ens envolta.

 

 

informa't

Necessites més informació?

Contacta