El Balanç

 

El president Jordi Renom i el degà Josep Canós fan balanç del seus quatre anys de mandat a Enginyers Industrials de Catalunya, en els que s’ha complert amb els dos grans reptes que es van marcar: millorar la representativitat del col·lectiu i la solidesa econòmica. “Som més gent, som més joves i hi ha més incorporació de gènere”, indica Jordi Renom.

Entre els diferents projectes, Josep Canós cita “el diari digital d’actualització permanent Fulls d’enginyeria (únic en un col·legi professional), l’alt nivell assolit de la formació contínua amb cursos de postgrau i màster i la Càtedra Enginyeria i Empresa amb la Universitat Politècnica de Catalunya”.

La Proposta

 

La candidatura anomenada “Evolucionem” vol fer un pas més i seguir transformant el COEIC/AEIC per acompanyar i representar als seus professionals i, alhora, esdevenir un referent per a la societat.

Es tracta d’un equip integrat per persones compromeses amb la professió, divers i paritari, i que neix amb la voluntat d'acostar l'enginyeria a la societat, així com acompanyar i representar els seus professionals, per esdevenir referent de valor, coneixement i servei. “Un equip amb visió, passió i orgull, sumant talent i coneixement, creant xarxa i aliances, i amb la bandera de la tecnologia com a vector clau per a un progrés sostenible”, destaquen des de la candidatura.