La gestió dels edificis i l'economia circular dels productes. El cas d'HP

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció:
Cicle de conferències: Les Empreses i la Transició Energètica

La presidència de la UE Von der Layen amb la proposta del GREEN DEAL es planteja objectius ambiciosos de transformació energètica per assegurar un futur sostenible: el 32% del consum sigui renovable, millora del 32,5% de l'eficiència, aconseguir un 40% de reducció d'emissions (GEH) respecte al 1990.

L'estat espanyol a requeriment de la UE ha aprovat el PNIEC i planteja: un 23% de reducció (1990) d'emissions (GEH), el 42% de renovables sobre l'ús final de l'energia, un 39,6% de millora de l'eficiència energètica i un 74% d'energia elèctrica procedent de fonts renovables.

A Catalunya en els últims anys el Govern de Catalunya ha dedicat importants esforços al desenvolupament energètic renovable de Catalunya, amb resultats però no han estat els desitjables.

La crisi COVID, l'impuls de projectes de la UE com el NEXT GENERATION accelerarà molts canvis que ahir semblaven difícils d'assolir

Les Comissions d'Energia, Canvi Climàtic i Economia Circular i Mobilitat dels Enginyers Industrials, estem fent un seguiment participatiu dels canvis reguladors, i de les transformacions que s'estan produint. Volem conèixer, impulsar i difondre com les empreses fan front a aquests reptes, i quina es la seva visió i compromís.

Perquè HP? És una de les 87 empreses impulsores del "Busines ambition for 1.5º", té una important presència a Catalunya i està implicada en la digitalització. HP ens donarà visibilitat difonent projectes interns d'eficiència i autoconsum energètic en línia amb el compromís global assolit per la corporació. Ajudarà a estimular les innovacions que una veu autoritzada com HP considera necessàries pel canvi de paradigma energètic. Coneixerem què es fa en l'àrea de Real State al centre de Sant Cugat i compartiran què fa HP a nivell de producte des del punt de vista de l'Economia Circular.

Hi intervindran:
- Presentació a càrrec dels Enginyers Industrials de Catalunya
- Xavier Roma, enginyer industrial, Director de Real Estate Iberia a HP
- Estela Iñigo, Project Manager a HP
Dates: Dijous, 21 de gener de 2021
Horari: A les 18.30 h per videconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

La gestió dels edificis i l'economia circular dels productes. El cas d'HP

Descripció:
La gestió dels edificis i l'economia circular dels productes. El cas d'HP