L'aliança d'èxit per a la gestió del TALENT vinculat a l'ENGINYERIA

 

 

 

Atraure   Talent

Oferim feines de captació i atracció de talent a l’empresa. Tenim un Banc de Talent de 25.000 persones en la nostra base de dades.

Fer créixer Talent

El talent s’ha de desenvolupar durant tota la seva carrera. EIC no només ofereix formació tècnica i de competències per a enginyerxs sinó que ajuda a les empreses a desenvolupar programes de ‘retenció’ de talent.

Connectar Talent

Que el teu equip estigui ben connectat amb altres professionals és donar-li eines. El valor d’un bon contacte és, a vegades, incalculable per a la companyia.

Acompanyar   Talent

Addicionalment, oferim serveis específics per a equips d’enginyeria així i com actualització de normatives i expedició de certificacions.

Fidelitzar   Talent

Descobreix les assegurances i serveis que utilitzen les empreses per garantir la tranquil·litat i felicitat dels seus treballadors/es.

EMPRESES QUE CONFIEN EN ETALENT

AQUESTES EMPRESES ESTAN COMPROMESES AMB ...

La formació constant 
i el desenvolupament del talent dins de la seva pròpia organització a través de programes de formació i plans de carrera.

L'establiment de salaris
que, com a mínim, respectin els convenis de la professió.

La promoció interna del talent 
permetent als seus professionals interns accedir a llocs de més responsabilitat per davant de nous fitxatges (afavorint, quan es pugui, el gènere femení).

La pertinença dels seus professionals a la comunitat EIC
perquè formin part del col·lectiu d’enginyeria més potent i més ben relacionat del país.

Suport en el desenvolupament de les vocacions STEM a la societat
per tal de fomentar el creixement del coneixement tècnic, científic i tecnològic.

ÉSSER UNA EMPRESA ETALENT ÉS ...

1.

Ser una empresa rellevant tecnològicament tenint clar que el nostre focus l'hem de posar en l'equip.

2.

Creure en el poder transformador de les professions enginyeres, reconèixer-les com a agents del canvi i impresicindibles per continuar canviant el món a través del coneixement, la ciència i la tecnologia.

3.

Comprometre's a impulsar el creixement del nostre equip d'enginyeria a través de programes de formació continuada i promocions internes.

4.

Donar ales al talent que tenim i convidar-lo a que s'impliqui a maximitzar el seu impacte a la societat en pro de la construcció d'un món millor.

VOLS SER UNA EMPRESA ETALENT?

Contacta amb nosaltres!