DIADA 2024

L'ENGINYERIA (TAMBÉ) ÉS CULTURA

A partir de les 19 h i des de l’Auditori del Conservatori del Liceu, els enginyers i enginyeres industrials podreu descobrir la vessant més cultural de la nostra professió, la que combina la tecnologia amb la creativitat i la tècnica amb l’expressió. T’ho perdràs?

Leonardo Da Vinci va ser enginyer. Però també artista. Alexander Calder va estudiar enginyeria mecànica. Però va dedicar-se a l’art cinètic. Hedy Lamarr va ser enginyera. Però trepitjava escenaris i platós. James Cameron va titular-se en enginyeria. Però va apostar pel cinema.

Són només alguns exemples que l’enginyeria i la cultura tenen un lligam estret. I no tan sols en la vessant més tècnica, que pot requerir professionals per a infraestructures, tecnologia o invents sinó també en la vessant més creativa. La literatura, l’art, la música... estan plenes d’enginyers i enginyeres que tot i formar-se com a tal s’han fet un lloc en el món dels creadors i hi treballen amb una passió. En aquesta Diada descobrirem autèntics vincles i demostrarem que ‘L’enginyeria (també) és cultura’.


02.07.2024 a les 19 hores

Viu la història en directe. Inscriu-te!

 

Les places presencials són limitades.

Si tens qualsevol dubte sobre la Diada, estem a la teva disposició

93 319 23 00