DIADA 2023

160 ANYS IMPULSANT EL TALENT

A partir de les 19h i des del Paranimf de l’Escola Industrial, viurem una nit inoblidable de reconeixements al talent del nostre col·lectiu i on compartirem coneixements i passió per la tecnologia i la innovació.

Durant aquests 160 anys hem estat testimonis d'una evolució fascinant en el paper dels enginyers i enginyeres, que s'han adaptat constantment a les necessitats i desafiaments de cada època.

Ens fa especial il·lusió que l’escenari de la celebració sigui en el recinte on des de l’any 1927 fins el 1964 es van cursar els estudis d’Enginyeria Industrial i volem posar l'accent en el veritable cor de la nostra institució: els 160 anys de talent en l’enginyeria.

El talent és una força que ens impulsa cap a l'excel·lència. No coneix gèneres, limitacions ni barreres. I va més enllà dels coneixements acadèmics. En aquest món canviant, l'aparició de la IA ha qüestionat el mateix concepte de talent. Però enmig d'aquest debat, hi ha una cosa que no canvia: el talent ha de ser cultivat i valorat.

Enguany, mentre celebrem aquests 160 anys impulsant el talent en l’enginyeria, fem un reconeixement a totes les persones que han contribuït a fer realitat aquesta institució en el passat i que han deixat la seva empremta en la nostra història. El reconeixement serà també als enginyers i enginyeres que, amb la seva visió i creativitat, estan liderant actualment projectes innovadors i de futur.

Mirem enrere amb admiració i gratitud, i mirem cap al futur amb emoció i determinació. Els pròxims 160 anys estan plens de desafiaments i oportunitats que necessitaran aquest talent.

Aquest any s'inclou una visita guiada opcional per diverses àrees de l'Escola Industrial. Es podran veure la Sala Noble i l'exposició dels tres arquitectes de l'Escola Industrial que hi ha a l'Edifici del Rellotge. També es visitarà una galeria subterrània a la que s'accedeix des de la xemeneia de l'antiga Fàbrica Batlló.


21.06.2023 / 19 hores

Viu la història en directe. Inscriu-te!

 

Les places presencials són limitades.

Si tens qualsevol dubte sobre la Diada, estem a la teva disposició

93 319 23 00

Amb la col·laboració de