II Trobada anual de la Comissió Indústria 4.0 al IoT Solutions World Congress

Comissió: Comissió d'Industria 4.0
Descripció: Dins el marc de l'IoT Solution World Congress, se celebrarà la trobada anual de la Comissió Indústria 4.0 organitzada per: Enginyers Industrials de Catalunya, l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació, el Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya, el Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya i el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya.

Acte obert on es reuniran, fonamentalment, tots els enginyers actius als grups de treball de la Comissió.

Programa:
10.00h Presentació i benvinguda

10.10h Presentació del Document de treball "marc de referència" sobre la Indústria 4.0 amb les novetats de l'Agricultura 4.0 i l'enginyeria de camins:
- Fran Garcia, representant del Col·legi d'Enginyers Agrònoms
- Jordi Solanes, representant del Col·legi d'Enginyers de Camins

10:30 Presentació sobre la Indústria 4.0 i les PIMES

11.00h Tecnoantropologia de la Indústria 4.0
Reflexió sobre aspectes relacionats amb la evitabilitat d'una quarta revolució industrial, la fascinació de la societat per la tecnologia i la qüestió de la seguretat i confidencialitat més enllà dels aspectes purament tecnològics.
- Ricard Faura, Tecnoantropòleg i Cap de Servei d'Inclusió i Capacitació Digital al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya

Per accedir gratuïtament a l'acte i a l'àrea d'exposició del IoTSWC cal inscriure's a l'enllaç d'inscripció que trobareu a sota i també registrar-se online a l'enllaç:
http://www.iotsworldcongress.com/visit/passes-and-prices i introduir aquest codi: 111B9B47.

UBICACIÓ I ACCESSOS


Dates: Dijous, 5 d'octubre de 2017 a la Fira Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. Recinte GV, ubicació Europa, sala de premsa. L'Hospitalet de Llobregat. UBICACIÓ I ACCESSOS La Sala de Premsa on s'ubica l'Auditori es troba baixant les escales de l'entrada a mà dreta, sense passar els accessos, s'hi accedeix directament.
Horari: A les 10 h.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.