Enginyersmail: el correu dels professionals de l’enginyeria

És el servei gratuït de correu electrònic per als col·legiats/associats i socis escolars. Ofereix la possibilitat d’accedir-hi a través d’una interfície pròpia de webmail dels EIC. El principal avantatge del webmail és que permet consultar el correu des de qualsevol ordinador que disposi de connexió a internet. Personalitzat amb el domini @enginyers.net, el seu ús és sinònim de professionalitat i garantia. 

>> Accedeix al teu compte 

Característiques

Una única adreça de correu personalitzada amb el domini “enginyers.net”

15 GB de capacitat

Signatura personalitzada

Sistema antispam configurable

Possibilitat de configuració de compte de correu local

Accés web

Com crear l'adreça de correu

L’adreça es crea a partir del seu nom d’usuari (el mateix que li permet accedir a la part privada de la web) i del domini propi dels EIC “enginyers.net”. (ex: david.ramis@enginyers.net).

Com activar el servei

Cal ser un enginyer industrial associat/col·legiat i fer la sol·licitud d’activació del servei.Aquesta la podeu fer des de el vostre perfil a la web.

Com accedir al servei

Un cop activada la vostra adreça, automàticament podreu accedir a la vostra compte de correu utilitzant el vostre nom d’usuari i password d’associat/col·legiat (els mateixos que us serveixen per accedir a la part privada de la web dels eic).

Podeu accedir al vostre client web a través d'aquest enllaç.

Informació addicional

Incidències del servei

Podeu enviar un mail a l'adreça enginyersmail@serveis.eic.cat, indicant les vostres dades de contacte i una descripció detallada del problema, o preferiblement obrir la incidència a través d'aquest formulari. Les consultes/incidències que arribin a través del formulari tindran preferència sobre les rebudes via mail.

Necessites més informació?

Contactar