Marc de col·laboració contractual entre l’empresa i els Enginyers Industrials per obtenir beneficis mutus

L’objectiu és establir una xarxa de relació entre les empreses i els serveis dels Enginyers Industrials que les ajudi en la seva projecció i els permeti l’accés a un ampli catàleg d’avantatges.

A més, disposen d'importants descomptes en formació i normativa (Infocentre), així com d'una col·legiació gratuïta anual.

Formació

Amb més de 45 anys d'experiència, us oferim la formació contínua i incompany per ajudar-vos a fer front als diferents reptes de la vostra carrera i fer més competitives les vostres empreses.
+INFO

Normativa

Infocentre ofereix accés a normativa especialitzada, com ara les disposicions legals i normes tècniques, tant a nivell català, estatal o de la UE.

Hi ha diverses opcions en funció de les necessitats que ofereix una gran flexibilitat i capacitat d'adaptació, així com un important estalvi de temps.
+INFO

Promoempresa

És un servei mitjançant el qual una empresa pot realitzar una presentació de caire comercial de qualsevol producte i/o servei professional, industrial o empresarial que pot ser d'interès pel col.lectiu d'enginyers industrials.

Des dels Enginyers Industrials es realitzarà tota la comunicació de l'acte i es donarà tot el suport logístic necessari.
+INFO

Presència

Visibilitat als mitjans digitals i offline dels Enginyers Industrials: web, Fulls dels Enginyers, directori d’enginyeries i butlletins electrònics.

Networking

Participació amb descomptes especials en diferents activitats dels Enginyers Industrials: Diada, jornades, comissions i grups de treball.

Participació i Reconeixement

Cada any s'atorga un premi a la millor pràctica empresarial i es programen workshops participatius i exclusius per a les empreses adherides sobre productivitat i resultats.

Necessites més informació?

Contactar