Previsió Social per a empreses

SocialCorp és la solució asseguradora ideal per a crear un pla complet de beneficis socials que millori la proposta de valor per a l'equip, els directius/as i les seves famílies, en situacions difícils de la vida.

Per tal d’aconseguir-ho, posem a la teva disposició un pla de previsió social per a l’equip, assegurances personals i d’estalvi i inversions pels treballadors/es, assegurances de protecció per a l’empresa i plans de benestar.

Coneix tot el que podem fer per a la teva empresa

No ho deixis escapar!

PROTECCIÓ PER ALS TREBALLADORS/ES I PER A L'EMPRESA

A través d’un Pla de Previsió Social, l’empresa aporta beneficis socials als treballadors/es, protegint-los davant les diverses circumstàncies difícils de la vida a través de plans de jubilació, salut privada, compensació econòmica i serveis addicionals.

Una empresa que es preocupa pel benestar dels seus treballadors/es és molt més que una empresa.

Uneix-te a elles!

 

Gaudeix d’un gran ventall d’assegurances personals i d’estalvi i inversions per als empleats/des de l’empresa.

T’oferim assegurances d’estalvi i jubilació, assistència sanitària*, assegurances de baixa laboral, invalidesa, orfandat i viudetat i dependència.

 

Protegeix l’empresa amb assegurances fetes especialment per a la teva entitat: Responsabilitat Civil, multirisc per a PIMEs, D&Os, assegurances de ciberrisc, flotes de vehicles, entre altres a mida per a la teva empresa*.

 

Cuida els treballadors/es de la teva empresa amb un pla de benestar personalitzat. Crea hàbits saludables, millora els actuals i fes un compromís amb la salut de l’equip. Millora la vinculació entre treballador/a - empresa.

*Assegurances intermediades per Serpreco, Corredoria d’Assegurances S.A.,corredoria vinculada a La Mutualitat dels Enginyers, M.P.S. Responsabilitat Civil i Caució concertades. Núm.J00609 Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?