EL PROJECTE

Referents

amb enginy

MARINA ARNALDOS

Cartagena (Murcia). 1986
Directora de creixements i solucions a Cetaqua

Què fas a la feina?

Soc la directora de creixement en un centre tecnològic de recerca en el cicle urbà de l'aigua. La meva tasca és cercar noves formes màgiques d'utilitzar l'aigua per millorar les nostres ciutats. Ajudo a crear plans i estratègies tècniques per fer un millor ús de l'aigua, com fonts que ballen o sistemes que netegen l'aigua bruta.


Què és el que més t’agrada de la feina?

El meu objectiu és vetllar pel nostre planeta i assegurar que l'aigua sigui segura i saludable per a tothom, especialment per als nens i nenes que viuen a les ciutats. Treballo cada dia per fer realitat aquesta màgia de l'aigua i construir un futur millor per a tots!


Com et recordes de petita?

Quan era petita, somiava ser una exploradora i aventurera. M'encantava imaginar viatjar a llocs llunyans, descobrir tresors amagats i aprendre sobre cultures diferents. Tenia una gran curiositat pel món que em rodejava i sempre volia aprendre coses noves.


I per què vas fer enginyeria?

Em preocupava molt per la natura i volia contribuir a protegir-la perquè les futures generacions poguessin gaudir-ne tant com jo. Aquestes inquietuds i somnis d'infantesa em van portar a seguir una carrera en el camp de la recerca i la tecnologia relacionada amb el cicle urbà de l'aigua, on ara treballo per fer del món un lloc millor i més sostenibl

Vols tenir el conte a les teves mans?

Coneix en Roc, la Clara i tots els seus amics

AMB EL PATROCINI DE

AMB LA COL·LABORACIÓ DE