EL PROJECTE

Famílies

amb nenes i nens curiosos

ELS PROTAGONISTES

Si ja heu llegit La màgia de l’enginyeria segur que teniu ganes de saber més detalls del seus protagonistes.
Com són en Roc i la Clara? I els enginyers i les enginyeres que els acompanyen en aquest viatge per una professió màgica i fascinant?
Us els presentem!

ROC
8 anys

Soc en Roc, tinc 8 anys i sempre m’han dit que soc molt curiós i despert. No sé si és això, però sí que és veritat que m’agrada molt saber com funcionen les coses. Però també m’agrada mirar pel·lícules i jugar amb els bassals!

CLARA
10 anys

Sempre que puc, dibuixo. Diuen que soc molt creativa i que tinc molta imaginació. Tinc 10 anys i un germà, en Roc, que a vegades em molesta que hi sigui, i d’altres, reconec que és divertit.

MARTÍ
Enginyer industrial

Soc enginyer industrial i treballo al parc d’atraccions de la ciutat. Sempre havia pensat que era el lloc que volia treballar perquè volia fer gaudir la gent. Amb esforç i dedicació, ho he aconseguit. És tan gratificant veure com de feliços surten del parc els visitants!

LAURA
Enginyera industrial

De petita m’agradava tant ajudar les persones com solucionar problemes i crec que he trobat la feina ideal: m’encarrego de les infraestructures de l’hospital. Així, sé que amb el que faig com a enginyeria industrial puc ajudar els metges i pacients i, alhora, treballo amb dades, problemes i tecnologia.

CARLOTA
Enginyera industrial

Sovint dic que faig màgia quan treballo perquè ningú no veu la feina però és imprescindible per poder encendre els llums de casa, ja sigui per dibuixar, per mirar pel·lícules, per fer córrer muntanyes russes o garantir que els hospitals funcionin. M’encanta poder contribuir a tot això! Ah, i soc enginyera industrial, també!

T'agrada pintar?

Aquí tens una versió per imprimir els dibuixos d'en Roc, la Clara i tots els seus amics 

MANIFEST DE LA GENERACIÓ ALFA

En Roc i la Clara formen part de la Generació Alfa, una generació tecnològica que ha nascut ja en un entorn 100% digital. Això però, no està renyit amb el compromís i la implicació i, de fet, la Generació Alfa està cridada a generar el canvi social per a un món més compromès, més ètic, més transparent i més garant del respecte per al medi ambient i les persones.

Voleu saber més d’aquesta generació. Podeu veure què diu el manifest de la Generació Alfa que l’Oriol i l’Aladés van llegir a la Diada 2023 d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Vols tenir el conte a les teves mans?

Coneix en Roc, la Clara i tots els seus amics

AMB EL PATROCINI DE

AMB LA COL·LABORACIÓ DE