EL PROJECTE

Referents

amb enginy

LAURA CARNICERO

1976, Barcelona
Vice-presidenta de Persones i Organizació a SEAT S.A.

Què faig a la feina?

Procuro que tothom qui treballa a SEAT S.A. pugui fer la seva feina de manera òptima. Així, per exemple, treballem per tenir el millor equip, amb talent, que creixi, es formi i es prepari no només per les feines d’avui, sinó per les del futur. Com a membre del Executiu participo de les decisions necessàries per fer que SEAT sigui una empresa d’èxit i que ajudi en el futur de la nostra societat.


Què és el que més t'agrada d'aquesta feina?

M’agrada, sobretot, aportar la meva visió com a enginyera al dia a dia d’una companyia tant important amb dues marques tant trascendentes en la nostra societat, SEAT i CUPRA. Pot semblar que la feina no és tant tècnica com es podría esperar d’un enginyer/a, però us puc assegurar que ser enginyer/a marca la diferència, per la manera com tenim de plantejar les coses, l‘estructura mental que ens ha donat els anys d’estudi de l’enginyeria.


Per què creus que vas triar l’enginyeria?

Des de sempre em van agradar molt els invents, saber com funcionaven les coses i intentar crear-ne de noves. El meu pare era enginyer i sempre el veia arreglant coses i sempre m’explicava com funcionaven. Jo escoltava molt atentament totes les serves explicacions i recordo que m’agradaven molt. El meu pare acabava dibuixant un munt d’esquemes i conceptes en un full en blanc i jo me l’escoltava amb molta atenció. M’encantava. Crec que mai em vaig plantejar no ser enginyera…


Explica’ns una anècdota que recordis.

Doncs recordo ser molt molt petita, asseguda al terra, mig enfadada perquè volia fer un invent i no em sortia. La meva mare m’explica també que una vegada vaig fer un rellotge amb un fil embolicat en una espècie de pal de gelat, que es llançava i on quedava el fil era la hora. Està clar que no era gens científic, però jo el vaig fer així. :-)

Vols tenir el conte a les teves mans?

Coneix en Roc, la Clara i tots els seus amics

AMB EL PATROCINI DE

AMB LA COL·LABORACIÓ DE