Presentació del Codi d'Accessibilitat de Catalunya 2023

Comissió: Comissió d'Acció Professional
Descripció: La Generalitat de Catalunya va aprovar al novembre de 2023 el nou Codi d'Accessibilitat que ha entrat en vigor a partir del 4 de març d'enguany i que desenvolupa la Llei 13/2014 d'accessibilitat. Es tracta d'un reglament que no només tracta les barreres arquitectòniques sinó que també té en compte l'accessibilitat comunicativa i cognitiva de la vida pública.

El Codi estableix les mesures per aplicar en diferents àmbits com edificació, mitjans de transport, productes, serveis, territori... amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans, però especialment de les persones amb discapacitat. I ho fa, tenint present tant tot allò que es fa nou, com aquelles actuacions que representen una transformació de l'entorn existent.

Presentació: Marta Guasch, presidenta de la Comissió d'Acció Professional

La ponència anirà a càrrec de Guillermo Hurtado, tècnic superior en accessibilitat universal a l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l'Ajuntament de Barcelona.
Dates: Dilluns, 27 de maig de 2024
Horari: De 16.30h a 18.30 h en format híbrid (presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona i videoconferència).

La jornada serà retransmessa per Canal de Youtube dels EIC. Podeu connectar-vos a: https://www.youtube.com/user/enginyerscatalunya

Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Presentació del Codi d'Accessibilitat de Catalunya 2023

Descripció:
Presentació del Codi d'Accessibilitat de Catalunya 2023