Cafè dels Enginyers: Ferran Ramon

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà,

Ferran Ramon, ex president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.
Avui ens parlarà un company amb una extensa i molt valuosa trajectòria professional i associativa. De fet, el desenvolupament de l'AEIC no s'explica sense valorar la seva contribució.

És Dr. Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC, promoció 108. Es va doctorar el 1971. Al 1967 va cursar enginyeria nuclear per la "Junta de Energía Nuclear" i al 1980 va realitzar el PDG de l'IESE.
És un referent de l'energia nuclear a Catalunya i a Espanya.

Va començar la seva trajectòria professional el 1965 a Hidroelèctrica dec Catalunya. El 1970 va col·laborar amb Hifrensa en el projecte de Vandellós I. Des de 1972 a 1980 va assumir el càrrec de Secretari tècnic administratiu del projecte de la Central Nuclear Vandellós II.
El 1980 va ser nomenat director adjunt de projectes de la Central Nuclear Vandellós II. El 1985 va ocupar els càrrecs d'adjunt a la direcció comercial d'Hidroelèctrica de Catalunya i de cap del departament de màrqueting, El 1988 es va jubilar estant a ENDESA.

La seva activitat associativa ha transcorregut sempre a l'AEIC. Va començar a pertànyer a la seva Junta el any 1982 essent nomenat president de la Comissió d'Energia. El 1992 va ocupar el càrrec de vicepresident de l'Associació fins 1997.

Des de 1997 a 2005 va exercir com President de l'AEIC. El 2005 va crear la Comissió de Jubilats i Prejubilats assumit la seva presidència en la qual continua.

Sota aquesta, l'actual Comissió de Jubilats dels EIC és una de les més actives de l'AEIC, gràcies a les idees d'activitats que ell ha generat.
Dates: dimarts, 6 de febrer de 2024
Horari: 10h al Col.legi d'Enginyers Industrials de Catalunya
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.