Trailwalker 2024: suma't per una bona causa

Comissió: Comissió d'Acció Social
Descripció: La Trailwalker és una experiència única en la seva categoria. Imagina't caminant per rutes panoràmiques, compartint rialles i reptes amb un equip apassionat i solidari. La propera edició tindrà lloc els dies 6 i 7 d'abril de 2024. Hi ha opcions per a tots els nivells d'habilitat i participació, de manera que no importa si ets un principiant o un excursionista experimentat.

Enginyers Voluntaris, un grup format pels Col·legis d'Enginyeria (Agrònoms, Camins Canals i Ports, Enginyers Industrials, Informàtica i Telecomunicacions), juntament amb la Comissió d'Esports, estem preparant-nos per a participar-hi, de forma oberta a tothom, fent equips dels nivells que correspongui. Pot ser una manera de contribuir a una bona causa, a més de donar visibilitat a Enginyers Voluntaris.

T'apuntes a aquesta inoblidable aventura solidària? No deixis passar aquesta oportunitat única de fer el bé mentre gaudeixes de la naturalesa i la companyia de gent increïble!

Per començar a organitzar la nostra participació, necessitem saber qui està disposat a unir-s'hi. Si sents la crida de l'aventura i desitges fer la diferència, fes la teva preinscripció!

Més informació Trailwalker
Dates: Dies 6 i 7 d'abril de 2024
Horari: Pendent de determinar
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.