Visita a les instal·lacions de B:SM al Sant Jordi Club (Anella Olímpica de Barcelona)

Comissió: Comissió d'Acció Professional
Descripció: El Sant Jordi Club és l'edifici annex al Palau Sant Jordi. Un recinte que s'ha convertit en un espai de referència en la celebració de gires i esdeveniments de mig format. Es tracta d'un recinte capaç de transformar-se, adaptar-se i convertir-se en un escenari amb gran versatilitat: espectacles musicals, actes esportius, iniciatives empresarials.

La visita la farem amb els responsables tècnics que ens ensenyaran l'espai i els seus reptes tècnics i operatius.

Aquesta visita tècnica forma part d'una programació dedicada a l'enginyeria dels escenaris. Al matí es celebrarà la jornada Enginyeria dels escenaris: tot el que cal saber del disseny, muntatge i certificació que també pot ser del vostre interès.

Activitat dirigida als professionals que treballin directa o indirectament amb aquestes instal·lacions o tinguin interès en adquirir més coneixements sobre aquesta indústria.

Places limitades. Visita exclusiva per a associats/col·legiats. Inscripcions per rigurós ordre d'inscripció.

Properament publicarem el lloc de trobada exacte.
Dates: Dimecres, 15 de novembre de 2023
Horari: De les 15.30 a les 18 h. Punt de trobada: taquilla del Sant Jordi Club al Passeig Olímpic, que es troba al costat dels pàrquings que hi ha a la zona posterior al Palau Sant Jordi, per on carreguen i descarreguen els camions.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.