Presentació del conte La màgia de l'enginyeria a l'Abacus

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: En el marc dels actes de celebració del 160è aniversari, Enginyers Industrials de Catalunya ha editat un conte il·lustrat per incentivar i promocionar les vocacions STEAM.

És un plaer convidar-te a la presentació del conte La Màgia de l'Enginyeria, narració d'Elisenda Rosanas, periodista i coordinadora de continguts dels Fulls d'Enginyeria, il·lustrat per la Laia Carrera

Aquesta obra captivadora ens transporta a un món fascinant on la ciència i la màgia convergeixen.

La presentació tindrà lloc a l'Abacus (Còrsega, 269), un espai acollidor que complementa perfectament l'esperit de descobriment del llibre i on t'esperem per compartir aquesta experiència única.

Agraïm la teva presència i esperem que aquesta presentació sigui tan màgica com la història que estem a punt de revelar. 

A més de les autores i dels enginyers i enginyeres referents que apareixen al conte, la presentació comptarà amb la participació de la presidenta de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, Maria Salamero, la directora general de B:SM, Marta Labata, l'editora de la publicació, Alicia Soria i la Consellera d'Educació, Anna Simó, que clourà l'acte.
Dates: dissabte, 25 de novembre de 2023
Horari: 12h a l'Abacus (carrer Còrsega 269 de Barcelona)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.