Enginyeria dels escenaris: tot el que cal saber del disseny, muntatge i certificació

Comissió: Comissió d'Acció Professional
Descripció: Catalunya és un pol d'atracció de grans esdeveniments musicals i teatrals de tota mena que tenen com a punt en comú la utilització d'escenaris de totes dimensions per a portar a terme les seves propostes artístiques. L'enginyeria darrera dels escenaris és molt àmplia i alhora requereix d'uns coneixements molt específics en aquest tipus d'estructures tan particulars.

L'objectiu de la jornada és donar a conèixer el que cal saber sobre aquestes estructures temporals a través de totes les perspectives del procés. Comptarem amb el dissenyador d'estructures d'escenaris Layher que ens aportarà els coneixements fonamentals sobre aquestes estructures. Els enginyers industrials explicaran el procés que cal seguir per a la certificació d'aquest projectes. Una pota molt important del procés són les empreses instal·ladores d'aquests escenaris, que explicaran tot el que hem de saber d'aquesta fase. Finalment, l'operador B:SM (Barcelona de Serveis Municipals) explicarà tots els reptes que existeixen a l'hora de portar a terme produccions amb escenaris de tot tipus i operar aquest tipus d'instal·lacions.

HI intervindran:
- Oscar Elgarrista, GT Enginyeria de l'Oci
- Jordi Carbó, Layher
- Oscar Martín, enginyer industrial
- Laia Muñoz, Atípics Projects
- Pau Viso, Barcelona Serveis Municipals


Al finalitzar la jornada hi haurà un dinar networking a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya (Via Laietana 39, Barcelona) de 13 a 15h. Preu menú: 12 euros que es podran abonar al mateix moment del dinar en efectiu, bizum o targeta. És imprescindible confirmar assistència al dinar a través del mail: reserves@serveis.eic.cat (places limitades).

A continuació, de 15:30 a 18h aprox, es farà una la visita tècnica a les instal·lacions de B:SM a l'Anella Olímpica de Barcelona, on es farà una visita backstage al Sant Jordi Club i es podrà visitar un escenari per aprendre amb els professionals que hi treballen tot el que hem de saber sobre aquestes instal·lacions.

Activitat dirigida a tots els professionals que treballin directa o indirectament amb aquestes instal·lacions o tinguin interès en adquirir més coneixements sobre aquesta indústria.


- Ponència Jordi Carbó
- Ponència Òscar Martin
- PonènciaÒscar Elgarrista
- Ponència Laia Ginesta
Dates: Dimecres, 15 de novembre de 2023
Horari: De les 10.30 h a les 13 h en format híbrid (videoconferència i presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

hEnginyeria dels escenaris: tot el que cal saber del disseny, muntatge i certificació

Descripció:
Enginyeria dels escenaris: tot el que cal saber del disseny, muntatge i certificació