Presentació del conte La màgia de l'enginyeria

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: En el marc dels actes de celebració del 160è aniversari, Enginyers Industrials de Catalunya edita un conte per a incentivar i promocionar les vocacions STEAM. La màgia de l'enginyeria és la història d'en Roc i la Clara, dos germans curiosos que descobriran una professió màgica i fascinant mentre resolen un enigma i aprenen curiositats dels sectors més relacionats amb l'enginyeria. A més a més, l'edició inclou el perfil i l'experiència de set enginyers i enginyeres d'aquests set àmbits. S'expliquen, així, als nens i nenes que tot just comencen a pensar en què voldran ser de grans, totes les opcions que dona l'enginyeria.

La màgia de l'enginyeria és una narració d'Elisenda Rosanas, periodista i coordinadora de continguts dels Fulls d'Enginyeria, il·lustrat per Laia Carrera.

A més de les autores, la presentació comptarà amb la participació de la presidenta de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, Maria Salamero, la directora general de B:SM, Marta Labata i la directora editorial d'Abacus Idea, Alicia Soria. Clourà l'acte la Consellera d'Educació, Anna Simó.

L'acte estarà conduit pel periodista de Catalunya Ràdio i escriptor, Francesc Soler i també ens acompanyaran alguns dels enginyers i enginyeres que surten com a referents en el conte. Laura Carnicero, Vicepresidenta de Seat, SA, Sergio Lara, director d'operacions de Technip Energies, Silvia Sanjoaquín, directora de Nous negocis, Gasos Renovables i Mobilitat Sostenible de Naturgy, Marina Arnaldos, directora de Creixement i Solucions a Cetaqua i Ester Tomás, directora d'Infraestructures i Tecnologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron.


Ha comptat amb el patrocini de B:SM i el suport del Departament d'Educació i la Diputació de Barcelona.
Dates: Dijous, 9 de novembre de 2023
Horari: A les 18 h en format híbrid (videoconferència i presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona).

Per seguir la presentació en directe heu de connectar-vos al nostre Canal de Youtube clicant aquí
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Presentació del conte La màgia de l'enginyeria

Descripció:
Presentació del conte La màgia de l'enginyeria