Cafè dels Enginyers: Josep Maria Montagut

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

Josep Maria Montagut, ex subdirector general d'Indústria i ex cap de servei de qualitat del suministrament elèctric a la Generalitat de Catalunya.

Ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional, associativa i docent.

És enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC, especialitat elèctrica, promoció 117. Enginyer Industrial al servei de l'administració pública.

Formació en ciències econòmiques a la Universitat de Barcelona va fer un curs d'administració industrial a l'Escola d'Organització Industrial del Ministeri d' Indústria.

De la seva trajectòria professional a la Generalitat de Catalunya va ser cap de secció d'homologació dels Serveis Territorials d'Indústria a Barcelona (1987-1988), cap de Servei de Tecnologia a la direcció general d'Indústria (1988-1992), subdirector general d'Indústria (1992-2004), cap de servei de qualitat del suministrament elèctric a la direcció general d'Energia, Mines i Seguretat Industrial, essent a més el responsable de l'Observatori de la Qualitat del suministrament elèctric, (2004-2013).

De la seva trajectòria associativa desenvolupada al Col·legi d'Enginyers participa activament a diferents comissions com a membre, president i vocal.

Per finalitzar destacarem que des de 1997 pertany al Consell d'Administració de la Corporación Europea de Inversiones del Grupo GES Seguros.
Dates: dimarts, 21 de novembre de 2023
Horari: 10 h de manera presencial als Enginyers Industrials de Catalunya
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.