Cafè dels Enginyers: Armand Calvo

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

Armand Calvo, fundador i director de Carmon Consultants, S.L.
Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en el món empresarial així com en el camp docent, destacant també la seva brillant singladura al COOB'92.

És Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC, promoció 116,MBA per ESADE-URL a any 1979. Advanced European Management per ' International Institute for Management Development de Laussanne (Suïssa) durant any 1996.

European Engineer per l'European Federation of National Engineering Associations a l'any 1996 i va començar la seva trajectòria professional a l'octubre de 1972 com Director de la Divisió d'Instrumentació de Montajes Eléctricos Industriales, S.A., on va estar fins al setembre de 1975.

Des d'aquest any fins juny 1982 va assumir el càrrec de Director Comercial de Masonellan, S.A. De juliol 1982 a octubre 1987

Va ser el director general de la Divisió de Productes Professionals de Sony España, S.A. i al novembre de 1987 es va integrar a l'equip organitzatiu del COOB'92, com adjunt al director general fins octubre de 1988.

Fins al setembre de 1990 va ser el director general de tecnologia i Infraestructures.

D'octubre de 1990 a l'abril 1992 va ocupar el càrrec de director general d'operacions de vàries divisions entre elles Logística, Viles i Operacions de Premsa.

Posteriorment va ser director general de la Vila Olímpica i de la Vila Paralímpica.
Retorna a Sony España, S.A., com director general del Grup De Finances i Administració, i a l'octubre de 1997 va ser el President-Conseller Delegat de l'empresa Gestión y Mantenimiento, S.A. (Gymsa).

Ha estat distingit amb els següents guardons: Encomana de Isabel la Católica, Medalla Barcelona'92 de l'Ajuntament de Barcelona, Ordre Olímpica del Comité Olímpic Español i Anells Olímpics d'Or del Comité Internacional Olímpic.
Dates: dimarts, 3 d'octubre de 2023
Horari: 10h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.