Els electrolitzadors com a eina de desenvolupament de l'hidrogen renovable

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: El desenvolupament de l'hidrogen renovable depèn, en bona mesura, dels electrolitzadors. Tot i que l'electròlisi no serà l'única manera de produir hidrogen renovable, tot apunta que serà la manera més utilitzada.

La UE, al full de ruta, considera que el desenvolupament de l'hidrogen ha d'evitar la dependència tecnològica d'altres economies i, en aquest sentit, apunta que seria desitjable que aquesta tecnologia es produís a Europa.

En línia amb l'anterior Hydrogenics, ara sota el paraigua a Accelera by Cummins, que va popularitzar l'ús d'electrolitzadors a principi d'aquest segle, ha anunciat la construcció d'una planta de producció d'aquests equips al territori espanyol, concretament a Guadalajara.

Per parlar-nos de què és i com funciona un electrolitzador; com es produeixen; el repte d'atendre la demanda vindrà els propers anys i quines dades rellevants: data de posada en marxa, producció anual, generació d'ocupació, oportunitats de creixement del teixit industrial a Espanya, etc.. esperen de la nova planta, tindrem al David Heredero.

David Heredero Olayo és enginyer tècnic Aeronàutic per la Universitat Politècnica de Madrid, Màster en Gestió de plantes industrials per la UPC i responsable d'aquesta nova planta d'Accelera by Cummins a Guadalajara.
Dates: Dimarts, 6 de juny de 2023
Horari: A les 18 h en format videoconferència.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència David Heredero i Ramon Sitges
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Els electrolitzadors com a eina de desenvolupament de l'hidrogen renovable

Descripció:
Els electrolitzadors com a eina de desenvolupament de l'hidrogen renovable