CANVI DE DATA: Visita tècnica Cuca de Llum i Muntanya Russa del Tibidabo

Comissió: Comissió d'Acció Professional
Descripció: Inspirat en els funiculars suïssos, el Funicular del Tibidabo es convertiria en la primera gran atracció del Parc d'atraccions i en el primer funicular de l'Estat Espanyol ara fa prop de 120 anys. Des del 1901 fins a l'actualitat ha transportat a milers de persones d'arreu del món fins al cim del Tibidabo i en la darrera remodelació s'ha batejat com 'La Cuca de Llum', amb una visió estratègica com a transport de futur.

De la mà del cap de la unitat de manteniment del Tibidabo, Juan Manel Esquius, i els responsables tècnics de Teleféricos y Nieve (filial espanyola de Leitner, empresa de fabricació de transport per cable) liderats per l'enginyer industrial Eduard Bretcha, descobrirem el funcionament de la Cuca de Llum, on podrem visitar la instal·lació i entendre el seu funcionament, manteniment i reptes operatius així com visitar les sales de màquines i de control.

Addicionalment, visitarem la novetat 2023 del Tibidabo, una experiència VR a la Muntanya Russa i descobrirem tota l'enginyeria que s'hi amaga al darrera d'aquesta atracció.

Un cop finalitzada l'activitat, es realitzarà un petit aperitiu networking (properament més informació per a la inscripció. Cost del menú no inclòs amb la inscripció).

Places limitades.

Visita exclusiva per a associats/col·legiats. Activitat dirigida a persones en actiu.
Dates: Dimarts, 30 de maig de 2023
Horari: A les 10h a l'Estació inferior Cuca de Llum, Plaça del Doctor Andreu, s/n, 08035 Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.