Les locomotores d'hidrogen

Comissió: Comissió de Cultura: Grup Engitren
Descripció: La constant innovació en el món del ferrocarril i de l'energia, ha provocat que en aquests moments s'estigui desenvolupant i experimentant la utilització de l'hidrogen com a combustible per a la tracció ferroviària.

La conferència ens donarà notícia dels diferents aspectes de la qüestió: origen i transport de l'hidrogen, sistemes d'utilització en locomotores, estudis en curs, experiències exitoses, perspectives de futur i reptes a superar. Farà especial esment dels desenvolupaments que està fent ADIF sobre aquesta qüestió.

La ponència anirà a càrrec de José Conrado Martínez Acevedo, sotsdirector d'Innovació Estratègica a ADIF.

Enginyer amb més de 20 anys d'experiència en el sector ferroviari, gran part d'ells en l'àrea de recerca, desenvolupament i innovació del ferrocarril espanyol, tant en la xarxa d'alta velocitat com en la xarxa convencional. Coordinador de més de 80 projectes en les diferents àrees del ferrocarril. Els seus principals camps de recerca són els relacionats amb la interacció vehicle-infraestructura i els sistemes elèctrics de potència ferroviaris. Apassionat de la formació tècnica en matèria de ferrocarrils, participa actualment en diversos màsters en diferents universitats.

Dates: Dijous, 25 de maig de 2023
Horari: A les 18h per videoconferència.

Inscripcions d'última hora: podeu demanar l'enllaç de connexió Zoom trucant al 93.319.23.00 (flns les 18.30h)<
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència José Conrado Martínez Acevedo
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Les locomotores d'hidrogen

Descripció:
Les locomotores d'hidrogen