Trobada del Catalan Engineers Worlwide a Milà

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: En el marc de la Càtedra EIC-UPC, la Comissió Internacional (CEW) i la UPC organitzen una jornada per a estudiants catalans/es que viuen actualment a Milà o bé tenen previst marxar pròximament.

Serà una activitat on participaran professionals catalans que exerceixen en l'actualitat la seva activitat laboral en empreses italianes i que permetrà als estudiants connectar amb altres professionals de l'enginyeria catalana a la Lombardia i el Piemont. L'objectiu de l'acte és donar-vos la benvinguda, intercanviar experiències tant acadèmiques com professionals i, sobretot, passar una bona estona.

Durant la sessió, es realitzarà una presentació de les diferents iniciatives que desenvolupa el nucli italià del CEW, així com de les oportunitats laborals que ofereix el mercat italià per als professionals de l'enginyeria. La jornada es dirigeix a l'alumnat d'enginyeria de totes les branques (industrial, telecomunicacions, camins, agrònoms, informàtics, etc.) que tingui ganes fer nous contactes i vulgui rebre assessorament sobre el món laboral italià.

L'ubicació definitiva a Milà és Caffè degli artisti
Dates: Dissabte 13 de maig de 2023
Horari: A les 17.30 h a Caffè degli artisti (Via S. Giovanni sul Muro, 5 de Milà)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.