Auditories i revisions dins del món del Facility Management. Eina imprescindible per a l'efectivitat i sostenibiltat de les empreses

Comissió: Comissió d'Acció Professional
Descripció: En el món del Facility Management, tant d'edificis com de l'àmbit industrial, és clar que hi ha molts punts per optimitzar. El dia a dia a les empreses no permet moltes vegades donar un pas enrere, veure la situació general de les operacions i pensar com podem millorar-les i optimitzar-les.

En l'actual context econòmic això es torna més urgent que mai i és per això que hem que pensar en implementar auditories i revisions per poder detectar millores i també per complir amb les recomanacions ISO necessàries.

En aquesta taula rodona volem parlar de tota aquesta temàtica, parlar d'experiències i explicar com hem d'implementar aquestes auditories i revisions tant al món de l'edifici com a l'industrial per tenir èxit i aconseguir empreses més efectives i sostenibles.

Hi intervindran:
- Marc Blasco, CEO de SIMBIOE
- Xavier Abelló Alvarez, cap de l'Àrea d'Infraestructures i Serveis Generals Museu Nacional d'Art de Catalunya
- Carles Valera, CEO a MYC Facility Industrial

Al finalitzar la jornada es farà una copa de cava entre els assistents per fer networking.

Organitzen: Comissió d'Acció Professional dels Enginyers Industrials de Catalunya i l'Associació Catalana de Facility Management (ACFM).
Dates: Dimecres, 10 de maig de 2023
Horari: A les 17 h en format presencial
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Auditories i revisions dins del món del Facility Management.

Descripció:
Auditories i revisions dins del món del Facility Management. Eina imprescindible per a l'efectivitat i sostenibiltat de les empreses