2n cicle internacional. Experiències de l'enginyeria catalana a l'estranger

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: Marxar fora és sempre un repte personal i professional, però també és una decisió que suposa sortir de la zona de confort. Algunes vegades sorgeix com a alternativa i altres com a necessitat.

Independentment de la casuística, és recomanable tenir un coneixement previ sobre la cultura, l'idioma, les possibilitats laborals o les estructures d'empresa per tenir una adaptació satisfactòria. I comptar amb alguna persona de referència amb experiència prèvia en el país és sempre un plus.

A causa de l'exit de l'anterior edició, reprenem aquest cicle de conferències, on dues enginyeres que viuen i treballen a diferents llocs del món explicaran les seves experiències i tractaran temes com ara les ajudes socials, el permís de treball, la burocràcia, els punts forts de l'enginyeria catalana o els consells per a les persones nouvingudes al país. En aquesta ocasió, afegirem també el cas invers: el retorn al país d'origen d'un enginyer expatriat.

En finalitzar cada xerrada hi haurà un torn de preguntes i una proposta de debat.

En aquesta tercera jornada es tractarà L'experiència de tornar a càrrec de Mario Heredero, Quality Lab Engineer a Johnson Controls - Hitachi Air Conditioning. Va tornar al setembre després de 5 anys a Wellington (Nova Zelanda)


Altres jornades del cicle:
Consulta les altres jornades del cicle:
- 30/03: L'enginyeria catalana als Estats Units
- 13/04: L'enginyeria catalana a Alemanya
Dates: Dimarts, 9 de maig de 2023
Horari: A les 18 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

2n cicle internacional. Experiències de l'enginyeria catalana a l'estranger

Descripció:
2n cicle internacional. Experiències de l'enginyeria catalana a l'estranger