2n cicle internacional. Experiències de l'enginyeria catalana a l'estranger

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: Marxar fora és sempre un repte personal i professional, però també és una decisió que suposa sortir de la zona de confort. Algunes vegades sorgeix com a alternativa i altres com a necessitat.

Independentment de la casuística, és recomanable tenir un coneixement previ sobre la cultura, l'idioma, les possibilitats laborals o les estructures d'empresa per tenir una adaptació satisfactòria. I comptar amb alguna persona de referència amb experiència prèvia en el país és sempre un plus.

A causa de l'exit de l'anterior edició, reprenem aquest cicle de conferències, on dues enginyeres que viuen i treballen a diferents llocs del món explicaran les seves experiències i tractaran temes com ara les ajudes socials, el permís de treball, la burocràcia, els punts forts de l'enginyeria catalana o els consells per a les persones nouvingudes al país. En aquesta ocasió, afegirem també el cas invers: el retorn al país d'origen d'un enginyer expatriat.

En finalitzar cada xerrada hi haurà un torn de preguntes i una proposta de debat.

La primera xerrada del cicle serà L'enginyeria catalana als Estats Units a càrrec d'Antònia Soler, Director of Hilti Technology Office a San Francisco.

La benvinguda anirà a càrrec de Maria Salamero, presidenta de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya i de Martí Pascual, president de la Comissió Internacional. Project manager EV-Battery a BMW.

Properes jornades del cicle:

- 13/04: L'enginyeria catalana a Alemanya: Anna Gallet, Project Manager - simulació de vehicles per al desenvolupament de sistemes multidisciplinars a Bosch GmbH a Stuttgart

- 09/05: L'experiència de tornar: Mario Heredero, Quality Lab Engineer a Johnson Controls - Hitachi Air Conditioning. Va tornar al setembre després de 5 anys a Wellington (Nova Zelanda)
Dates: Dijous, 30 de març de 2023
Horari: A les 18 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

2n cicle internacional. Experiències de l'enginyeria catalana a l'estranger

Descripció:
2n cicle internacional. Experiències de l'enginyeria catalana a l'estranger