Quina formació de l'Automòbil hi ha a Catalunya? (III)

Comissió: Comissió de Mobilitat
Descripció: Cicle de conferències: Formació i Talent en el sector de l'Automoció de Catalunya

Les tecnologies de l'automòbil estan evolucionant d'una forma molt ràpida, la innovació és un dels pilars fonamentals d'aquesta indústria.

En el llançament de cada nou model de cotxe les empreses introdueixen moltes novetats tècniques. Això implica una constant introducció de noves tecnologies que demanda d'enginyers/es especialitzats/ades. Aquesta evolució també afecta a la formació en Automoció en la que s'han d'introduir aquestes noves tecnologies i com a conseqüència els programes s'han de posar constantment al dia.

En aquestes jornades veurem quines necessitats d'enginyers/es hi ha ara i en el futur i en quines tecnologies. Ho veurem des del punt de vista de les empreses i de les institucions.

També farem un repàs de les possibilitats de formació reglada i no reglada en Automoció a Catalunya i finalment hi haurà una ponència sobre la Formula Student on els estudiants que hi participen reben una formació teòrico-pràctica de primer nivell.

Programa:
- José Manuel Barrios, president de l'STA
- Formula Student. Robert López, Technical Director FICOSA i Adrià Guillamet, Team Leader de l'equip de la'ETSEIB de Formula Student, BCN eMotorsport

L'acte serà moderat per l'Anna Manich, responsable de l'oficina a Espanya a ATEEL i experta en certificació de vehicles.

La cloenda anirà a càrrec de l'Ignasi Rafel, president del Consell de Formació i Ocupació i membre de les Juntes dels EIC.

Cicle de conferències que es celebraran els dies:
- 7 de març
- 14 de març
- 21 de març

Organitzat per la Comissió de Mobilitat: Grup de Treball d'Automoció
Dates: Dimarts, 21 de març de 2023
Horari: De 18 a 19.30h per videoconferència.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Quina formació de l'Automòbil hi ha a Catalunya? (III)

Descripció:
Quina formació de l'Automòbil hi ha a Catalunya? (III)