El llarg camí per esdevenir un professional del maquetisme ferroviari. Jordi Auqué

Comissió: Comissió de Cultura: Grup Engitren
Descripció: Al mercat del maquetisme ferroviari s'hi poden trobar alguns muntadors de maquetes, que amb més o menys encert poden convertir una planxa de fusta en un taulell per fer-hi córrer trens.

Però, autèntics maquetistes, que saben convertir un racó de paisatge ferroviari en una miniatura absolutament fidel a la realitat, de manera que només amb un cop d'ull puguem reconèixer a què correspon, ja no n'hi ha tants.

Jordi Auqué, el conferenciant d'aquest acte, és un d'aquests darrers. Des de fa 26 anys es dedica a la fabricació de maquetes de trens model i ha passat per totes les facetes de l'ofici, sortejant entrebancs, amb encerts i projectes fallits.

Al llarg del temps ha desenvolupat pautes, processos, mitjans de treball i utillatges per aconseguir la tecnologia necessària per que cada projecte sigui un referent pels que el contemplen un cop acabat.

Domina tots els aspectes que configuren la fidelitat a la realitat d¡una maqueta, tant en l'aspecte paisatgístic com en el del moviment i el control dels trens.

A la conferència ens parlarà de com ha aconseguit arribar a on es avui, del que li ha costat i del que, a parer seu, ha de tenir un maquetista professional.

També ens detallarà els tipus de maquetes que ha construït, els serveis annexes al maquetisme ferroviari que ofereix als aficionats i el perfil dels seus clients.
Dates: Dijous, 23 de març de 2023
Horari: A les 18h per videoconferència.

Podeu sol.licitar l'enllaç de connexió trucant al 93 319 23 00 (fins les 18.30h)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

El llarg camí per esdevenir un professional del maquetisme ferroviari. Jordi Auqué

Descripció:
El llarg camí per esdevenir un professional del maquetisme ferroviari. Jordi Auqué