Visita al Centre Tècnic de SEAT

Comissió: Comissió de Mobilitat
Descripció: En el cicle Recerca i Innovació en el sector d'Automoció de Catalunya que s'ha desenvolupat durant l'any 2022 hi ha hagut diverses conferències i visites a centres de recerca i innovació de l'Automòbil a Catalunya. L'última visita serà al Centre Tècnic de SEAT que per qüestions d'agenda serà el dia 17 de gener de 2023.

El Centre Tècnic de SEAT, dedicat a activitats de recerca i desenvolupament (R+D), és l'únic de les seves característiques a Espanya que té l'experiència i les tecnologies que permeten el desenvolupament integral d'un vehicle nou.

S'hi treballa amb perspectiva de futur, captant dels clients idees i necessitats que permetran crear els cotxes que d'aquí a molt pocs anys integraran la gamma SEAT i la gama CUPRA. A les seves instal·lacions, ubicades en una superfície de 200.000 metres quadrats dels quals 43.000 estan edificats i equipats, treballen diàriament més de 1.000 enginyers procedents de 30 nacionalitats diferents, que utilitzen les tecnologies més avançades per crear automòbils moderns i fiables
Dates: Dimarts, 17 de gener de 2023
Horari: A les 10 h al centre tècnic de SEAT (Seat, A-2, Km. 585, 08635 Martorell, Barcelona)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

No hi ha més places disponibles