Cafè dels Enginyers: Juan Miguel Bardera

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

Juan Miguel Bardera, ex Director Tècnic de L'Illa Diagonal
Avui ens parlarà un company amb una diversificada i valuosa trajectòria professional.

És Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC, Promoció 111 i
va començar la seva trajectòria professional a MABEL, S.L., empresa especialitzada en la importació i venda d'instrumentació electrònica de mesura i control d'alta precisió, on va treballar com a Enginyer Tècnic/Comercial, des de 1970 fins a 1973.

A l'any 1973 va ser contractat per IEDOSA, empresa especialitzada amb el mateix material, on també va prestar els seus serveis com a Enginyer Tècnic/Comercial fins el 1975. AL 1975 va ser contractat com a Delegat per a Catalunya i Balears , per l'empresa AUPOCA, dedicada a la instrumentació electrònica i als equips per al telecomandament, telecontrol i telemesura de processos industrials, on va estar fins el 1979.

De 1979 a 1980, va fer una curta incursió a JVA, empresa especialitzada en equips d'alta fidelitat. Tot seguit, a l'any 1980 va entrar a treballar a SERVEIS DE CUSTÒDIA-Grup RAMEL, dedicat a prestar serveis a la Banca, on va ocupar el càrrec de Director Tècnic fins l'any 1985.

Aquest any va ser contractat per SIEMENS per encarregar-se del seu negoci de Sistemes de Seguretat i Edificis Intel·ligents a Catalunya, Balears i Saragossa.

Va prendre partit en nombrosos projectes relacionats amb els JJ OO '92 de Barcelona, Parc de Bombers de Saragossa, etc. Tots aquests coneixements com a enginyer especialista i generalista van ser factors perquè la Companyia d'Assegurances WINTERTHUR li fes una oberta de treball per incorporar-lo a l'Equip de Direcció de la Divisió de Grans Projectes Immobiliaris, essent el Director de Seguretat de Winterthur Espanya, càrrec que va exercir fins el 1994.

Un cop acabat el Projecte de la Superilla Diagonal Centre, els propietaris (entre ells Winterthur) li van oferir el lloc de Director Tècnic de L'Illa Diagonal, formant part de la plantilla de PROPIETARIS DE L'EDiFICI DIAGONAL 549, càrrec que va exercir fins la seva jubilació.

Dates: dimarts 24 de gener de 2022
Horari: 10h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.