Resultats de la conferència COP 27: Visió del canvi climàtic en un context de crisi energètica

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: A la COP 27, que està tenint lloc aquest novembre a Sharm el-Sheikh, Egipte, els països s'han reunit per prendre mesures per assolir els objectius globals climàtics del món establerts a l'Acord de París i a la Convenció. A partir dels resultats i l'impuls de la COP 26 a Glasgow l'any passat, s'espera que les nacions demostrin a la COP 27 que es troben en una nova era d'implementació posant en pràctica els seus compromisos.

Des d'Enginyers Industrials de Catalunya volem donar a conèixer de primera mà quins acords s'han pres a la COP 27 i per presentar-ne els resultats comptarem amb la veu autoritzada d'Elvira Carles, directora de la Fundación Empresa i Clima.

Per presentar els resultats de la Conferència, COP 27 tindrem la veu autoritzada de la directora de la Fundación Empresa y Clima (FEC), Elvira Carles.

La Fundación Empresa y Clima és una organització sense ànim de lucre que treballa pel lideratge i el compromís empresarial en la lluita contra el canvi climàtic. La FEC dona suport a les empreses a planificar i invertir en una economia baixa en carboni, impulsant estratègies de mitigació i potenciant la seva capacitat d'adaptació als efectes del canvi climàtic.

La FEC representa a empreses de tot tipus i sectors, líders i referents per integrar en les seves polítiques l'ADN de l'acció climàtica.

Organitzen Comissió d'Energia i Comissió de Canvi Climàtic i Economia Circular.
Dates: Dijous, 1 de desembre de 2022
Horari: A les 18 h en format híbrid (videoconferència i presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona).

Inscripcions d'útlima hora: sol.licitar l'enllaç de conexió trucant al 93.319.23.00 (fins les 18.30h).
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Resultats de la conferència COP 27

Descripció:
Resultats de la conferència COP 27: Visió del canvi climàtic en un context de crisi energètica