Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
Maria Assumpta Mas

Avui ens parlarà una companya amb una extensa i valuosa trajectòria professional a l'administració pública.
És Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC, especialitat en Tècniques Energètiques. A més, ha estudiat setze cursos, seminaris i màsters.

Va començar la seva trajectòria professional a l'Ajuntament de Sabadell on va estar des de 1970 fins 1981,els dos primers anys al Departament d'Intervenció i la resta a l'oficina d'Enginyeria Tècnica, essent responsable els últims quatre anys de la unitat d'enllumenat públic.

L'1 de novembre de 1981 s¿incorpora a la Generalitat de Catalunya, al Departament d'Indústria i Energia. De 1982 a 1985 va ocupar el càrrec de Cap de la Secretaria Administrativa del departament. De 1985 a 1989 va ser la Cap de Servei d'Indústries i Activitats Classificades, a la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació.

L'any 1989 s'incorpora a l'empresa privada, en el grup Compagnie Générale des Eaux, en la divisió de tractament i eliminació de residus sòlids urbans, essent corresponsable del desenvolupament en l'àmbit de l'Estat Espanyol. L'any 1992 l'empresa passa a pertànyer al grup alemany RWE Entsorgung, amb el nom de RWE Ibérica de Saneamiento, S.A.

El 1996 reingressa a l'Administració de la Generalitat, al Departament de Governació i concretament a la Gerència de Protecció Civil. L'any 1997 s'incorpora al Departament de Justícia com a Gerent de Suport Judicial de Barcelona comarques. Del mes de març de 2002 fins al gener de 2003 és Subdirectora de Coordinació amb els ens locals, a la Direcció General d'Administració local en el Departament de Governació i Relacions Institucionals.
El febrer de 2003 s'incorpora a l'Hospital Universitari germans Trias i Pujol, com a Directora de Serveis Generals. Els últims anys de la seva vida professional els va treballar al Departament de Justícia com administradora del partit judicial de Sabadell.
Al llarg de la seva trajectòria va participar activament en conferències, seminaris i comissions de treball. També va col·laborar en la redacció del llibre. Recomanacions tècniques per a la redacció de projectes d'indústries i activitats classificades.
Ha estat membre de la Junta General del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, i també ho va ser de la Junta Rectora de la Mutualitat d'Enginyers Industrials i de diverses comissions tècniques d'aquestes entitats. Actualment està a la Junta del Col·legi del Vallès.

Comissió de Jubilats i Prejubilats.
Dates: dimarts, 20 de desembre de 2022
Horari: 10h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.