Visita a Mercabarna. Estratègia logística

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Treball Logística
Descripció: Mercabarna és el principal mercat majorista d'aliments frescos d'Europa en volum de comercialització. Funciona les 24 hores del dia com un ciutat alimentària amb l'objectiu de garantir l'aprovisionament d'aliments frescos als ciutadans. En el seu recinte concentra 600 empreses especialitzades en la distribució, elaboració, importació i exportació de productes frescos i congelats.

La logística que permet distribuir més de 9.000 tones al dia de tot tipus de productes comporta el moviment de més de 14.000 vehicles diaris dins d'un recinte de 100 ha, on s'hi sumen a més logístiques internes entre les activitats sinèrgiques dins del hub alimentari que representa Mercabarna.

Els 1.000 tràilers diaris, els més de 500 carretons elevadors, o les més de 10.000 furgonetes fent distribució capil·lar a la ciutat de Barcelona conformen una mobilitat complexa, no només dins el recinte de Mercabarna si no també amb un impacte important en la mobilitat de mercaderies a la ciutat de Barcelona.

La sostenibilitat, l'eficiència logística i la tecnologia marquen les estratègies i projectes per donar resposta als reptes actuals i futurs de Mercabarna.

El contingut de la visita
- Explicació de la mobilitat de mercaderies a Mercabarna
o Sobre una maqueta general
o Projecció de una presentació de la logística interna
- Exposició de les noves estratègies i els nous projectes logístics, en fase pilot
- Visita a les instal·lacions logístiques principals

El responsable de la visita per part de Mercabarna serà el Pablo Vilanova, director Sostenibilitat, Innovació i Estratègia.

Visita exclusiva per a associats/col·legiats. Places limitades.

Dates: Divendres, 18 de novembre
Horari: De les 10 a les 13 h aproximadament a MERCABARNA - Carrer Major 76 (Oficines centrals)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

No hi ha més places disponibles