Visita a Eurecat Cerdanyola

Comissió: Comissió de Mobilitat
Descripció: Dins del cicle temàtic sobre Recerca i Innovació en el sector d'Automoció de Catalunya, el Grup de Treball d'Automoció ha preparat unes visites guiades als centres d'R+D+i de l'Automòbil més importants a Catalunya (SEAT, Eurecat, FICOSA, IDIADA ...).

En aquesta ocasió visitarem: Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) a les seves instal·lacions de Cerdanyola del Vallès.

Eurecat és un centre tecnològic privat que disposa de 11 centres de treball per tot el territori català i promou aliances amb universitats i centres de recerca per apropar les fonts de coneixement a les empreses, apostant així per la proximitat amb els clients i els seus reptes, amb una cobertura global a Catalunya.

Durant la visita a Eurecat Cerdanyola, (antigues instal·lacions de ASCAMM) podrem veure i conèixer de primera mà les instal·lacions, equipaments, laboratoris i projectes més rellevants relacionats amb les tecnologies de Plastrònica, Robòtica i Automatització, Navegació autònoma amb Drons i AGVs, Planta d'Injecció, Materials i Processos avançats, entre d'altres.
Dates: Dimarts, 8 de novembre de 2022
Horari: De les 10 a les 12 h a Eurecat - Cerdanyola, Av. Universitat Autònoma, 23, 08290 Cerdanyola del Vallès
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.