Com veiem la Indústria Química

Comissió: Comissió d'Indústria Química
Descripció: La Indústria Química és un sector estratègic i essencial, necessari per la majoria d'altres activitats industrials, caracteritzat per una forta activitat exportadora, que manté i crea llocs de treball estables i amb una intensa activitat de R&D+i que requereix talent, aportant inversions i activitat amb alt valor afegit. Les perspectives per als propers anys són positives i la seva aportació a la societat i la vida de les persones és evident.

A nivell de territori, la Indústria Química està present de forma important a Catalunya i Espanya amb un nucli molt important a Tarragona, que és el pol químic més important del sud d'Europa i activitat significativa a l'àrea de Barcelona.

Per una altra part, com passa en altres sectors industrials, actualment hi ha reptes globals, exigències socials i mediambientals i requeriments relacionats amb la Transició Energètica, la Descarbonització, l'Economia Circular o la Sostenibilitat.

L'AIQS Alumni i els Enginyers Industrials de Catalunya volem contrastar aquesta visió amb els agents implicats des dels diferents angles, considerant especialment la Indústria, la Societat i el Territori i l'Acadèmia juntament amb els professionals.

Amb aquesta intenció, plantegem una taula rodona amb els diferents agents que ens ajudaran a tenir una visió amplia de la Indústria Química.

Hi intervindran:
- Agnès Marqués, periodista i moderadora
- Manuel Guerris, professor associat IQS i fundador de WORLDWIDE INTEGRAL REHABILITATION SYSTEMS S.L.
- Maria Mas Chacon, directora gerent d'AEQT
- Albert Florensa , professor Emèrit IQS
- Manel Castaño Bachiller, tinent d'alcalde i conseller d'Educació, Ocupació, Desenvolupament Econòmic i Memòria Històrica de l'Ajuntament de Tarragona


Acte organitzat per la Comissió d'Indústria Química i l'AIQS Alumni.
Dates: Dijous, 26 de maig de 2022
Horari: A les 12 h en format híbrid (videoconferència i presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Com veiem la Indústria Química

Descripció:
Com veiem la Indústria Química