Visita a les instal·lacions de SEUR

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Treball Logística
Descripció: Visita tècnica al centre de SEUR a la ZAL II - Prat

SEUR té un nou centre operatiu a Barcelona des de mitjans de 2018, situat al Polígon Industrial Zal II de el Prat de Llobregat.

La visita que organitza el Grup de Treball de Logística, que no s'ha pogut fer abans degut a l'episodi de la COVID19, s'afegeix a la que es va fer a les anteriors instal·lacions de la mateixa companyia el juny del 2013.

Aquestes noves instal·lacions, de més de 8.700m2, estan destinades a assumir increments de producció i a millorar la capacitat operativa de la companyia. És la segona plataforma logística més gran de l'empresa a Espanya. Les característiques d'aquestes instal·lacions, en bona part automatitzades, permeten a SEUR agilitzar les activitats en la gestió de les expedicions. Disposa de més de 30 molls de càrrega/descàrrega. Instal·lacions per descarregar directament fins a 24 carrossats i camions. Es realitzen unes 30.000 expedicions diàries. Consta d'una plantilla de unes 300 persones. Hi ha una nova cinta amb mes capacitat de manipulació i un arc volumètric amb captació d'imatges.

Visita exclusiva per a associats/col·legiats. Es respectarà l'ordre d'inscripció.
Dates: Divendres, 27 de maig de 2022
Horari: De les 10 a les 12 h a la ZAL II del Prat de Llobregat (Carrer Cal Fernando amb Carrer de Cal Pi de l'Olla, El Prat de Llobregat)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.