Pla 3D: els ciments per a la descarbonització d'Ercros

Comissió: Comissió d'Indústria Química
Descripció: Ercros és un grup industrial centrat en la fabricació i venda de productes químics i farmacèutics, que cotitza al mercat continu de la borsa de valors espanyola.

Els principis que guien la seva activitat són la seguretat de les instal·lacions i la salut de les persones, el respecte pel medi ambient, la qualitat dels seus productes, i el diàleg i la transparència amb la societat.

L'empresa està diversificada en tres àrees d'activitat: la divisió de derivats del clor, unitat estratègica el nexe comú del qual és el clor; la divisió de química intermèdia, centrada en la química del formaldehid, i la divisió de farmàcia, dedicada a fabricació de principis actius farmacèutics.

Compta amb deu centres de producció, on treballen més de 1.300 persones; i exporta gairebé la meitat de les vendes a uns 95 països repartits per tot el món. És líder a la majoria dels mercats en què opera.

Pla 3D: els fonaments per a la descarbonització d'Ercros

El Pla 3D és un pla d'inversió pluriennal, que abasta el període 2021-2025 i que cerca transformar Ercros en una empresa sostenible. Conté 20 actuacions que comporten una inversió total de 92 milions d'euros i s'assenta sobre tres dimensions: diversificació, descarbonització i digitalització:

- L'objectiu de la diversificació és controlar i, si pot ser, reduir la forta dependència cíclica del negoci del cloro-sosa que té Ercros

- L'objectiu de la digitalització és millorar la competitivitat d'Ercros mitjançant la reducció de costos d'operació; l'augment del volum de producció i de vendes; i el reforç de la fidelitat del client.

- L'objectiu de la descarbonització és intensificar l'esforç que Ercros ja duu a terme per mitigar el canvi climàtic i adaptar-lo al nou marc regulador de l'activitat industrial amb la vista posada en l'objectiu final de descarbonització de l'activitat el 2050.

La xerrada anirà a càrrec d'Agustín Franco, director general de Negocis d'ERCROS
Dates: Dijous, 19 de maig de 2022
Horari: A les 17 h en format videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Pla 3D: els ciments per a la descarbonització d'Ercros

Descripció:
Pla 3D: els ciments per a la descarbonització d'Ercros