Naturgy: El repte de futur de l'energia

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: Cicle de conferències: Les Empreses i la Transició Energètica

La UE sota la presidència de Von der Layen amb la proposta del GREEN DEAL es planteja objectius ambiciosos de transformació energètica per assegurar un futur sostenible, amb l'ambiciós objectiu d'aconseguir la descarbonització de l'economia el 2050.

L'estat espanyol a requeriment de la UE va aprovar el 2020 el PNIEC d'acord als objectius europeus i a Catalunya darrerament el 2021, ha presentat el PROENCAT 2050 amb el mateix objectiu de descarbonització.

El nou context del mercat energètic, amb desajustos d'oferta i demanda i augment de preus energètics als que s'ha afegit la invasió d'Ucraïna per l'exèrcit de la Federació Russa, ha posat en tensió tot el sector energètic i econòmic.

Recentment la Comissió Europea ha aprovat incloure en el reglament de Taxonomia el gas natural, com un vector energètic de la transició, i Naturgy ha aprovat una nova estratègia empresarial per situar l'empresa en dos dels sectors energètics que han de jugar un gran paper en el futur com son les infraestructures i la generació i comercialització d'energia.

Estem doncs en un context de canvis d'estratègies, de tensions i oportunitats, en el que també hi ha nous vectors i recursos energètics com l'H2, els biogasos i els gasos sintètics.

Pels enginyers conèixer de primera mà l'opinió de les empreses energètiques, d'aquests temes ens ajuda en la nostra tasca de promoure una enginyeria influent i amb propòsit.

Per conèixer la visió de Naturgy podrem escoltar al seu president Francisco Reynés que ens parlarà sobre "Els reptes de futur de lenergia".
Dates: Divendres 22 d'abril de 2022
Horari: A les 12 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Naturgy: El repte de futur de l'energia

Descripció:
Naturgy: El repte de futur de l'energia