Transició Energètica: Què és urgent? Què és important? de Francesc Reventós

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: Presentació del llibre de Francesc Reventós i Puigjaner que porta per títol Transició Energètica. Què és urgent? Què és important?

L'autor del llibre és doctor enginyer industrial per l'Institut National Polytechnique de Grenoble (1982) i llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona (1979).

Professionalment entre altres activitats, ha treballat com enginyer en el sector elèctric, com a cap d'Anàlisis Dinàmica a les centrals d'Ascó i Vandellós-II. Ha estat professor agregat del Departament de Física i de l'Institut de Tècniques Energètiques de la UPC. Investigador visitant el 2002 al MIT. Ha cooperat amb diverses universitats: Grenoble, North-Carolina, Penn State, Pisa, Purdue, Texas A&M, Zagreb.

És autor també del llibre d'assaigs sobre la filosofia quotidiana: El camí de la conversa.

El llibre que presenta Transició energètica. Què és urgent? Què és important? aborda la necessitat d'una aproximació multidisciplinària a la problemàtica energètica.

Parla de tecnologia, i de la necessitat de tenir present la ciutadania i fer un esforç humà i científic per tal d'entendre què ens demana.
Considera que per produir pensament energètic es necessiten experts en economia, gestió, climatologia, sociologia, sostenibilitat i....també tecnologia energètica.

Un debat de plena actualitat.
Dates: Dijous, 7 d'abril de 2022
Horari: A les 18 h en format híbrid (on-line i presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona).

Inscripcions d'última hora: trucar al 933192300 i sol.licitar el link de connexió Zoom.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Francesc Reventós i Puigjaner
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Transició Energètica: Què és urgent?

Descripció:
Transició Energètica: Què és urgent? Què és important? de Francesc Reventós