La futura estació intermodal de La Sagrera: Una estació d'estacions

Comissió: Comissió de Cultura: Grup Engitren
Descripció: Actualment a Barcelona s'està construint l'estructura de la futura estació intermodal de La Sagrera. Aquest edifici té la vocació de convertir-se en un gran node de transport de Catalunya on confluiran serveis ferroviaris d'alta velocitat, serveis regionals i de rodalia, transport de metro i serveis d'autobusos interurbans.

La construcció d'aquest node permetrà augmentar els serveis d'alta velocitat de Barcelona més enllà de la capacitat limitada que ofereix l'estació de Sants. El node de la Sagrera està concebut no únicament per oferir els serveis propis d'una estació sinó també serveis de logística dels trens (neteja, càtering, canvi de tripulació, reorientació dels seients, etc.), necessaris per aquells trens que finalitzin el seu recorregut a La Sagrera i hagin de preparar-se per a un nou servei.

Aquesta nova infraestructura quedarà integrada en un gran parc urbà, que s'estendrà en una longitud de 3,7 km cobrint el tram de corredor ferroviari que des de La Sagrera arriba fins a les proximitats del Nus de la Trinitat. Serà el parc urbà més gran que tindrà Barcelona.

La xerrada anirà a càrrec de Luis Ubalde, Enginyer de Camins, Canals i Ports
Dates: Dijous, 24 de març de 2022
Horari: A les 18.30 hores per videoconferència.

Inscripcions d'última hora: trucar al 93.319.23.00 i sol.licitar l'enllaç de connexió (fins les 18.30 hores)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

La futura estació intermodal de La Sagrera: Una estació d'estacions

Descripció:
La futura estació intermodal de La Sagrera: Una estació d'estacions