L'aposta de Dow per descarbonitzar el plàstic Packaging

Comissió: Comissió d'Indústria Química
Descripció: Dow combina una de les carteres tecnològiques més àmplies de la indústria amb la integració d'actius, la innovació especialitzada i l'escala global per aconseguir un creixement rendible i esdevenir la companyia de ciència dels materials més innovadora, centrada en el client, inclusiva i sostenible.

Dow opera 104 centres de producció a 31 països, ocupa unes 35.700 persones i ha estat present a Espanya des del 1960. Avui dia, la Companyia reuneix al voltant de 690 empleats a Madrid, Tarragona, Tudela (Navarra) i Ribaforada (Navarra), servint els clients en el desenvolupament de resines de polietilè de baixa i alta densitat, en la investigació i desenvolupament de tecnologies per a films de plàstic o en la posada en marxa de sistemes de poliuretans, entre d'altres tecnologies i aplicacions.

L'activitat de Dow no ha parat durant la pandèmia i tampoc no ho ha fet la seva convicció que el futur només és possible si és sostenible. Per això va anunciar que per al 2050 vol ser neutra en emissions de CO2; que per al 2030 haurà recollit, reutilitzat o reciclat un milió de tones mètriques de plàstic i, que per al 2035, el 100% dels seus productes destinats a aplicacions d'envàs i embalatge seran reutilitzables o reciclables.

I per complir aquestes fites es necessiten inversions en innovació sostenible, com és el cas del nou Centre d'Innovació de Pack Studios de Tarragona inaugurat el 2020. Un centre que és estendard i exemple del que seran els plàstics del futur: sostenibles i amb un clar enfocament a l'economia circular. De la mateixa manera són necessàries inversions a les pròpies instal·lacions, com són els 50 milions de dòlars que Dow ha destinat a projectes de millora associats amb la seguretat i la fiabilitat de les unitats de producció a Espanya.

Així mateix, la Companyia no ha escatimat esforços per superar les adversitats d'un entorn econòmic summament volàtil, en què ha vist com es veien reforçats els negocis més vinculats als sectors de l'alimentació i la higiene, especialment en els moments més crítics de la pandèmia. Dow encara el futur amb responsabilitat, energia i lideratge; sabent que cada dia fa un pas més en el propòsit de ser l'empresa de ciència dels materials més innovadora, centrada en el client, inclusiva i sostenible del món.

En aquesta sessió, Ignasi Cañagueral,director del site de DOW Tarragona, ens exposarà l'aposta de Dow per descarbonitzar el plàstic Packaging.
Dates: Dimarts, 22 de març de 2022
Horari: A les 17.30 h per videoconferència.

Inscripcions d'última hora: Trucar al 93.319.23.00 i sol.licitar l'enllaç de connexió Zoom.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

L'aposta de Dow per descarbonitzar el plàstic Packaging

Descripció:
L'aposta de Dow per descarbonitzar el plàstic Packaging