Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

Joaquim Agut, President i Conseller Delegat del Grup CIRSA.
Avui ens parlarà un company amb una extensa, variada i valuosa trajectòria professional.
És Enginyer Industrial, especialitat elèctrica, per l'ETSEIT-UPC i MBA del IESE-Universitat de Navarra.
L'any 1980 es va incorporar com a Director de Desenvolupament de Negoci a Syinthese, filial del grup holandès AKZO, i més tard va estar nomenat Director General de l'empresa.

Va liderar el desenvolupament i creixement d'AGUT, S.A., la companyia familiar, des de l'any 1982 fins el 1992 en el que va ser adquirida per General Elèctric.
En aquesta etapa va contribuir, en gran mesura, a la integració del sector elèctric espanyol a la CEE.

Es va incorporar a GE l'any 1992, on va arribar a ser el President del Consell Executiu Corporatiu a Europa. Abans de convertir-se en el primer executiu de la companyia a Europa, va exercir diverses funcions com a Vicepresident i Director General de Màrqueting i Vendes, President de GE per a Espanya i Portugal i President del Consell Paneuropeu de Qualitat.

Al setembre de l'any 2000 s'incorpora al Grup Telefònica com a President i CEO de Terra Lycos, fins desembre de 2003.

Al gener de 2004 va estar nomenat President i CEO d'Endemol, B.V., companyia holandesa líder en creació i producció audiovisual, que va sortir satisfactòriament a Borsa durant la seva Presidència i cotitzada a la Borsa d'Amsterdam des de finals de 2005.

També va pertànyer al Comitè Executiu Corporatiu del Grup Telefònica i va formar part del Consell d'Administració de diferents companyies de la Corporació.
L'any 2006 es va incorporar al Grup CIRSA, assumint el càrrec de Director General i des de l'abril de 2018 és el seu President i Conseller Delegat.

És membre del Consell d'Administració de la farmacèutica Uriach i va ser Conseller de l'empresa constructora Copcisa entre els anys 2006 i 2014.

Cal destacar que el 1984 la Revista Actualitat Econòmica el va distingir amb el premi de Jove Empresari de l'Any.

Al llarg de la seva trajectòria professional, i de forma activa, ha impartit nombroses conferències sobre gestió empresarial en prestigioses institucions i universitats d'Europa, Amèrica i Àsia.

Comissió de Jubiltats i Prejubilats.
Dates: dimarts, 22 de març de 2022
Horari: 10h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.