El futur dels professionals de l'enginyeria. Què necessites per liderar el nou món?

Comissió: Comissió d'Equitat, Tecnologia i Futur
Descripció: El món d'avui és un altre i requereix nous perfils professionals que accelerin la transformació de les organitzacions. Com ens afecta als professionals de l'enginyeria? Quina preparació addicional necessitem? Quins perfils, coneixements, comportaments i visió necessitem els enginyers per fer que les nostres empreses i organitzacions segueixin liderant l'evolució tecnològica? Quines són les habilitats clau per desenvolupar i els valors que hem de tenir per seguir sent professionals cotitzats?


De la mà d'Alfons Cornella (Institute of Next) coneixerem com les noves habilitats, competències i relacions entre equips i persones s'han de tenir presents en aquest nou món on l'equitat generacional, la mirada femenina, la diversitat cultural, la gestió de les emocions, la innovació constant i l'adaptació als nous llocs de treball és imprescindible.

És evident que els professionals de l'enginyeria som claus en aquests canvis i és per aquesta raó que la Comissió d'Equitat, Tecnologia i Futur ha organitzat una sessió per mirar al futur i preguntar-nos com l'enginyeria s'haurà d'adaptar al nou món.Dates: Dimecres, 23 de març de 2022
Horari: A les 18 h en format híbrid (videoconferència i presencial).

Inscripcions d'última hora: sol.licitar l'enllaç de connexió Zoomt rucant al 933192300 (fins les 18.30h)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Alfons Cornella (Institute of Next)
Ponència Institute of Next (Barcelona)
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

El futur dels professionals de l'enginyeria. Què necessites per liderar el nou món?

Descripció:
El futur dels professionals de l'enginyeria. Què necessites per liderar el nou món?