Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

Mireia Furriol, ex Directora d'Aliances Estratègiques a HP.

Avui ens parlarà una companya amb més de trenta anys d'experiència professional, principalment en les àrees de Direcció de Qualitat, Direcció d'operacions, Direcció de Projectes i Direcció d'Aliances Estratègiques en empreses multinacionals, gestionant equips multi-disciplinars en diferents àrees de coneixement i geogràfiques.

És Enginyera Industrial de l'especialitat Tècniques Energètiques per l'ETSEIB-UPC.
Va cursar el PDD a l'IESE Business School de la Universitat de Navarra i va començar la seva activitat professional fent cinc mesos de pràctiques a SIP, d'agost a desembre de 1984.

Des de gener de 1985 i fins al juny de 1991 va treballar a Philips, primer com a enginyera d'instal·lacions i finalment com a Directora de Qualitat de Miniwatt.
De febrer de 1992 a agost de 1993 va exercir com a consultora (Free Lance) assessorant a petites i mitjanes empreses i com a professora de Manufactura, Operacions i Gestió de Qualitat de diverses organitzacions i universitats.

Des de setembre de 1993 a juny de 1996 va treballar com a enginyera de compres a la divisió d'impressió de gran format d'HP. L'estiu de 1996 va marxar a viure a Beijing (Xina) amb el seu marit i els seus dos fills on a setembre de 1997 assumeix el càrrec de Responsable de Compres i Logística del Grup Panrico, fins a juliol de 1999.
A setembre de 1999 retorna a HP com a Gerent de Cadena de Subministraments i Operacions d'EMEA, càrrec que desenvolupa fins febrer de 2008.

De març de 2008 fins a final de 2011 és responsable de l'organització de suport tècnic a Espanya i Portugal per als equips d'impressió industrial. Des de gener de 2012 fins a novembre de 2015 ocupa el càrrec de Directora de Programes de la divisió d'impressió de gran format.

A l'any 2015 és anomenada Gerent de l'Aliança de Socis per a la impressió de gran format, càrrec que exerceix fins a gener de 2021.
Actualment treballa com autònoma i s'està formant com a "Coach professional", buscant oportunitats per retornar riquesa i coneixement a la societat ajudant als altres a créixer.

Cal destacar que és la Presidenta de la Comissió d'Equitat, Tecnologia i Futur del COEIC/AEIC i mentora del programa M2m de la UPC.

Comissió de Jubilats i Prejubilats.
Dates: Dimarts, 22 de febrer de 2022
Horari: 10h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.