Taller online: Aplica tècniques de coaching per definir els teus objectius

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Sense objectiu no podem definir un pla d'acció, però arrel de la nostra experiència ens adonem de la dificultat que suposa poder concretar un objectiu clar, sigui del tipus que sigui.
Quan millor definit estigui més fàcil serà traçar el camí per aconseguir-lo, per això és important adquirir una metodologia clara i eficient.
D'altra banda, més enllà de la definició d'objectius SMART (específics, mesurables, realistes però reptadors, i temporalitzats), sovint ens oblidem de la importància de que aquests siguin coherents amb nosaltres mateixos/es i sostenibles en la nostra vida i amb l'entorn en el que vivim. Per poder definir objectius motivadors i eficients (que impulsin a l'acció), la persona necessita fer un viatge en l'autoconeixement que li permeti ampliar la consciència del que és important per a ell/ella (principis i valors) i què és allò que vol en la seva vida personal i professional (missió personal, desitjos i necessitats). D'aquesta manera garantim l'impuls fonamental per al seu assoliment.

Mitjançant tècniques de coaching i PNL obtindrem aquella informació rellevant que permetrà que dissenyem objectius poderosos i motivadors que ens permetin passar a l'acció de manera eficient, coherent i satisfactòria. També serà el primer pas per a construir un pla d'acció que ens acosti a allò que volem.

Taller conduït per Eulàlia Tort, Doctora en Filosofia per la Universitat Ramon Llull i Màster en Gestió Cultural. Llicenciada en Ciències de la comunicació i Humanitats. Coach certificada per l'Associació Espanyola de Coaching i International Coach Federation.
Dates: 20, 21 i 22 de juny.

Taller online a travès de la plataforma Zoom
Horari: De 17:30 a 20:30
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.