Interrelació de la connectivitat de les ciutats i la seva sostenibilitat

Comissió: Comissió Societat Digital
Descripció: El món actual està vivint en un període transformatiu conseqüència d'una nova revolució tecnològica. Una revolució que es basa en la digitalització, hiperconectivitat i automatització de la realitat, i que pivota sobre el desenvolupament de noves i disruptives tecnologies, com són el 5G i la seva evolució cap a 6G; o la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning.

Les ciutats, com a pols socials i econòmics de la nostra societat, són els camps de desenvolupament on aquest procés digital de transformació esdevindrà més disruptiu. Les ciutats encaren grans reptes en aquest segle XXI: sostenibilitat, mobilitat, seguretat, desenvolupament social i econòmic, entre d'altres.

En aquest nou paradigma, cada ciutat haurà de definir el seu model de digitalització per donar resposta als seus propis reptes, i com posicionar-se en el món global i hiperconectat al que ens dirigim. Amb aquest objectiu en ment, en aquest taller es presentaran els reptes de la digitalització per a les ciutats i com les tecnologies poden donar resposta a aquests reptes, amb especial atenció en fer de les ciutats entorns sostenibles que permetin el ple desenvolupament social i econòmic dels seus ciutadans.

La xerrada anirà a càrrec de Jaume Figueras Solanilla, CTO for Iberia Market - Nokia Enterprise.

Inscripcions última hora: Fins les 18h podeu trucar al 933192300 i sol.licitar l'enllaç de connexió.
Dates: Dimarts, 18 de gener de 2022
Horari: A les 18.30 h per videconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Interrelació de la connectivitat de les ciutats i la seva sostenibilitat

Descripció:
Interrelació de la connectivitat de les ciutats i la seva sostenibilitat