ELECTROTREN. 70 anys d'una marca emblemàtica de trens model.

Comissió: Comissió de Cultura: Grup Engitren
Descripció: Al 2021 es compleix el 70 Aniversari de la marca Electrotren, sent molts els canvis ocorreguts des del seu naixement fins als nostres dies, passant pels seus trasllats des de Cornellà de Llobregat (Seu Inicial) fins a Alcalá de Henares (Actualitat) i la seva incorporació al grup Hornby Hobbies el 2004.

El grup Hornby Hobbies té molt diversificat el model de negoci, no només per les diferents marques en modelisme ferroviari, Arnold, Electrotren, Hornby, Jouef i Rivarossi, que cadascuna és líder als seus països d'origen, sinó que a més disposa d'altres productes, com ara slot (Superslot/Scalextric), kit plàstic (Airfix) i diecast (Corgi).

El grup Hornby Hobbies, pel que fa a Electrotren, que és el motiu de la nostra xerrada, considera del màxim interès, continuar invertint en nous models emblemàtics, per als aficionats al modelisme ferroviari.

Durant la xerrada, farem un repàs de la situació passada, actual i futura de la marca, a més d'explicar-vos el nostre desenvolupament i producció.

La xerrada anirà a càrrec de Roberto Carralero, Cap de vendes de Hornby Hobbies per Espanya
Dates: Dijous, 3 de febrer de 2021
Horari: A les 18.30 hores per videoconferència.

Inscripcions d'última hora: Podeu trucar al 93.319.23.00 i sol.licitar l'enllaç de connexió Zoom (fins les 18.30 hores)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Roberto Carralero, Cap de vendes de Hornby Hobbies per Espanya