Futur imaginable de les comunicacions digitals

Comissió: Comissió Societat Digital
Descripció: S'analitzarà la visió de Huawei sobre com serà el món intel·ligent el 2030, des de la perspectiva de com la societat farà ús de la transformació digital en tots els sectors econòmics.

En primer lloc veurem les grans tendències de com canviaran els hàbits de consum de les tecnologies de la informació i la comunicació d'ara al 2030.

En concret explicarem els factors productius (les dades i la capacitat de computació) de la nova economia digital, i com aconseguir que segueixi ajudant a la recuperació i creixement total de l'economia.

Després veurem les grans tendències tecnològiques que donaran suport a aquesta nova demanda de serveis digitals. Parlarem de com el 5G i els casos d'ús aniran arribant de manera paulatina, de com les xarxes òptiques de fibra fins al centre de dades, aniran evolucionant fins a la fibra a cada casa, i en el futur, fibra fins a l'habitació/màquina. També parlarem de la convergència de les tecnologies TIC i la indústria de l'automoció en el cotxe elèctric i autònom.

I finalment donarem una pinzellada de com Huawei, intenta adaptar-se a través de la innovació per seguir oferint solucions de comunicació i computació d'acord a les tendències de demanda i canvi tecnològic.
Dates: Dimecres, 26 de gener de 2022
Horari: De 18:30 a 20 h per videoconferència
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Futur imaginable de les comunicacions digitals

Descripció:
Futur imaginable de les comunicacions digitals